Pagina's

zaterdag 11 april 2015

Project Life - vervolg

Alweer een tijdje geleden dat ik iets van mijn PL heb laten zien... Ik ben de laatste tijd meer bezig geweest met kaartjes maken. Heel leuk om te doen, het maken van een kaartje kan in een vrij korte tijd, maar het gevoel bekruipt me meer en meer "waar doe ik het voor?"... Aan het eind van de rit hou ik zelf niets over, wat ik wel heb met Project Life en layouts scrappen... Nu is er een bepaalde groep waarvan ik weet dat een zelfgemaakt kaartje zeer gewaardeerd (én bewaard) wordt. Die blijf ik verblijden met kaartjes, maar ik word toch selectiever. Herkenbaar?

Hieronder enkele pagina's uit mijn Project Life. Alhoewel vrij eenvoudig van opzet: foto's in pockets, bijschriftjes, mooie dessinpapiertjes tussendoor, ben ik erg tevreden. Het album ligt hier in de keuken op het dressoir en ik blader er toch regelmatig doorheen. Er staat inmiddels op mijn harde schijf weer een mapje met 2,5 maanden aan foto's klaar om af te drukken, dus ik kan weer aan de slag. Even een behoorlijke inhaalslag maken. Junior is per slot van rekening vorige week al 1 geworden. En ik ben net klaar met juli ;-)


Greetz!
Klaske

dinsdag 7 april 2015

Doilies...

De maartuitdaging van het Scrappen Noord Nederland Forum: gebruik doilies op je project. Hellup! In de berg spullen vond ik nog een paar doilies. Kan me niet voorstellen dat ik ze zelf aangeschaft heb, ze zullen wel eens in een swapje gezeten hebben. Maar goed: ik kon in ieder geval gaan prutsen. Wel met dank aan Pinterest ;-)


Greetz!
Klaske