Pagina's

zondag 28 juni 2015

Blauw en Bruin

Op het Stampin' Your Way Challenge Blog stond een hele leuke uitdaging: maak een kaart in bruin en blauw, met een kantje/lintje o.i.d. Een superleuke uitdaging vanwege de mooie kleurencombi. Het ontbrak me alleen aan tijd/ gelegenheid om een kaartje te maken... Iets met drukke baan, dreumes, huishouden en een tuin die nódig onderhoud vergde...

Dreumes ligt inmiddels lekker te pitten, de wasjes weggewerkt, keet gezogen en gedweild... ME-time! Begin juni heb ik de SU-set Kinda Eclectic aangeschaft. Daarmee heb ik als eerste het linkerkaartje gemaakt (de tekststempel komt uit SU Work of Art trouwens). Ik vond het zo leuk dat ik de kleurencombi omgedraaid heb voor het tweede kaartje. Daarbij komt de tekst uit SU Celebrate today. De kleuren zijn Pacific Point en Tip Top Taupe (de nieuwe 2015-2017 kleur van SU en die is zó mooi!).


Fijn om zo weer even voor mezelf bezig te zijn. Heb op dat gebied wat beslissingen voor mezelf genomen, om te voorkomen dat mijn leven alleen uit zorgen voor dreumes en het HH bestaat. Zo wil ik vanaf oktober (wanneer hubby weer meer thuis is) 2x in de week SynRgy in de sportschool ipv 1x (want dat is zó heerlijk om 20 oefeningen lang 1 minuut 20 tekeer te gaan). Daarbij minder met het mobieltje in de vingers zitten, maar die tijd gewoon besteden aan het lekker creatief aan de slag zijn: dreumes' PL bijwerken, kaartjes maken en bovenal lekker LO'tjes scrappen. En nog meer spannende plannen!!! Maar daarover binnenkort ;-)

Greetz!
Klaske

zaterdag 27 juni 2015

SNN maanduitdagingen

De maanduitdaging op het SNN forum was het maken van een CAS-kaart. Dat lukte wel met de Cheerful Critters set van Stampin'Up:


Meteen nog maar een extra kaartje gemaakt:


Bij de mei-uitdaging van SNN stond Kraft centraal. De bovenste is gemaakt met een embossingfolder van de boekenvoordeel, vlindertjes van de Xenos en de tekststempel uit Celebrate Today van Stampin'Up (met wit embospoeder)

En nog twee varianten erop, met blauw en magenta embospoeder. Hartjes ook van de Xenos.Greetz!
Klaske


zaterdag 20 juni 2015

Kadootjes

Enkele snelle kadootjes met stempels van Stampin'Up.

Een kadootasje gemaakt met het olifantje uit de Zoo Babies set. Het nichtje van P. had een baby gekregen, het tasje was gevuld met kleine kadootjes.


Voor mijn zusje maakte ik een klein doosje met daarin een cadeau-kaart. De bijbehorende kaart was even niet zelfgemaakt... Daarentegen maakte zoonlief wel een mooie kaart voor zijn tante.


Zoonlief gaat op vrijdag naar de kinderopvang. Verven is volgens de leidsters één van zijn favoriete bezigheden. Gaaf toch?!

Greetz!
Klaske

zaterdag 13 juni 2015

Painted Petals - SU

In maart was Jane met nog 3 creatieve dames bij mij om samen een workshop SU te doen. Jane haar workshop bestond uit het bestempelen van 1 A4 vel papier, om vervolgens met dat vel kaartjes te maken. Zij had haar voorbeelden gemaakt met de set Flower Patch van Stampin'Up. Ze had echter de set Painted Petals uit de voorjaarscatalogus ook mee. Daar ben ik mee aan de slag gegaan.

Hieronder nog een stuk van het A4 vel dat ik bestempeld heb. 


Daar maakte ik tijdens de workshop onderstaande 2 kaartjes mee naar het voorbeeld van Jane haar kaartjes. 

Hallo Coen ;-)Ik zag meteen ook andere mogelijkheden met deze stempelset. Dus snel nog wat in elkaar gefreubeld: Greetz!
Klaske