Pagina's

zaterdag 25 juli 2015

Kaartjes afmaken

Begin juni - toen ik nog geen demo was - was er een workshopje/ crop bij Lizzy thuis. SU!-demo Jane had voor ons een leuke workshop van drie kaartjes bedacht. Die kaartjes volgen binnenkort in een blogpost. 's Middags hadden we ook nog even wat tijd over en ben ik nog even gaan stempelen met de inmiddels retired SU!-set Painted Petals. Thuis heb ik de kaartjes afgemaakt, door ze te matten en er nog een sentiment aan toe te voegen.
Ik ben behoorlijk blij met het resultaat! Bijna zonde om te versturen... Of ligt dat aan mij ;-)

Greetz!
Klaske

zondag 19 juli 2015

Ein-de-lijk weer een LO!

Ein-de-lijk... Weer eens een LO'tje gemaakt. Hoe leuk het kaartjes maken ook is, werken met foto's is qua creatief bezig zijn toch echt mijn grote liefde. Het maken van lay-outs en bijhouden van mijn PL kost veel tijd, een kaartje is in verhouding sneller gemaakt. Ik wil voor de komende tijd toch echt weer lekker de focus leggen op het werken met foto's... Met een kaartje tussendoor ;-). Ik heb ook nog een aantal gemaakte kaarten niet laten zien, dus die kom je binnenkort wel tegen op dit blog.

Maar nu dus weer een lay-out. Gemaakt op 8,5*11 inch. Ik heb hier spullen van Stampin' Up! gecombineerd met andere merken. Dat werkt heel lekker vind ik zelf. Van SU! zijn de volgende spullen: achtergrondvel Whisper White, de strook links gemaakt met de stempelset Dotty Angles, de set Epic Alphabet (de letters met de streepjes) en de set Kinda Eclectic (blaadjes, stippen en vlinders). De vlinders zijn gestanst met de beide vlinderponsen van SU!. De kleinere lettertjes zijn van de HEMA, de datumstempel is afkomstig van de boekhandel. De kleuren inkt zijn ook van SU!, te weten: Always Artichoke, Old Olive, Tip Top Taupe en Chocolat Chip.


Greetz!
Klaske

zaterdag 18 juli 2015

SNN juni 2015

De maanduitdaging van het SNN-forum werd in een iets ander jasje gegoten. Het werd een blinde scrap. Brenda gaf ons een beschrijving en aan de hand daarvan konden we een kaart maken.

Hieronder de beschrijving:
* Neem een vierkante kaart als basis.
* Plak hier in het midden, verticaal 7 strookjes designpapier of washitape in verschillende lengtes. Plak ze tegen elkaar aan. De uiteinden van de strookjes zijn afgescheurd. Zorg dat je aan alle kanten van de opgeplakte strookjes wat ruimte vrij houdt.(dus cardstock/basiskaart zichtbaar)
* Snij vervolgens een stukje cardstock in de kleur van je basiskaart. Stans of knip hier een figuur uit. Zorg ervoor dat je aan alle kanten de washitape/stookjes kunt zien , als je het stukje cardstock erop legt.
*Stempel linksonder een tekst op het stukje cardstock.
*Aan de rechterkant van het stukje cardstock , wikkel je een stukje twine/touw en strik dit dicht.
*Plak het cardstock met 3D-tape over je washitape/strookjes
En klaar is je kaart!


***
Ik vond hem alleen verschrikkelijk kaal... Ik ben vervolgens ietsiepietsie van de omschrijving afgeweken door er nog een blauwe mat achter te zetten. Nu is de kaart meer in balans. De gebruikte letterstansjes zijn van SU. Deze kreeg ik in maart gratis, omdat er tijdens de crop bij mij thuis voor meer dan € 200,- was besteld. Joepie! Ik ben er zó blij mee. De tekst Birthday komt uit de Celebrate Today set.


Greetz!
Klaske

vrijdag 10 juli 2015

Een nieuw stempelavontuur

In juni 2014 volgde ik voor het eerst een workshop met Stampin' Up! spullen. Mijn eerste bestelling was toen snel geplaatst. Gaandeweg werd mijn SU!-collectie steeds groter.

Afgelopen maand was er een giga-instapactie bij Stampin' Up! Naast het uitzoeken van een zeer royaal starterspakket mocht elke nieuwe demonstratrice ook twee stempelsets extra GRATIS uitzoeken. Ik besloot na enig wikken en wegen toch de sprong te wagen. Ik heb geen idee waar dit avontuur mij brengt. Ik heb me voorgenomen dat mijn hobby leuk moet zijn/ blijven en ik hoop door deze stap ook voor mezelf het scrappen weer meer op te kunnen pakken.

Vorige week kreeg ik mijn pakket toegestuurd. Vanaf nu ben ik dus ook Stampin' Up!-demonstratrice! Wil je ook Stampin' Up! spullen bestellen, of wil je eens aan de slag met de prachtige materialen en gereedschappen van SU! laat het me dan weten!

Hieronder een kaartje met de prachtige Watercolour Wings die samen met de stansjes in mijn starterkit zaten. Ik heb hier de kleuren Tip Top Taupe en Lost Lagoon gebruikt. De achtergrond-vellen komen uit een oude paperpad van SU!, Moonlight.

Greetz!
Klaske

zaterdag 4 juli 2015

SU-per Challenge #96

Een hele leuke challenge bij SU-per Challenges deze keer: een kleurenchallenge met Mint Macaron, Watermelon Wonder en Tip Top Taupe. 3 nieuwe kleuren uit de nieuwe Stampin' Up! Catalogus.

Afgelopen woensdag kreeg ik ook een hele doos SU! spullies binnen, daarover zeer binnenkort meer! Hierbij zaten onder meer de mooie sets Watercolour Wings (plus stanzen) en Endless Birthday Wishes. Samen met bovengenoemde challenge leidde dat tot onderstaand kaartje:


Greetz!
Klaske