Pagina's

zondag 16 augustus 2015

Roze

Voor deze kaart heb ik 2 challenges gecombineerd: sketch bij uitdaging #99 van de SU-perchallenges met de uitdaging "roze" van het Stampin Your Way Challenge Blog. En dat leidde tot deze kaart in Melon Mambo, met de Zoo Babies set van SU! en papier uit het Brights Paper Stack van SU!. De jartjes zijn van de Xenos en de tekst komt van een alfabetstempelset van de HEMA.


Er zijn nogal wat baby's op komst hier in de buurt en bij collega's. Ik heb meteen ook maar een blauwe variant gemaakt in Tempting Turquoise van SU!


Greetz!
Klaske

dinsdag 11 augustus 2015

Watercolour Wings

Toen ik in mei de nieuwe jaarcatalogus van SU! kreeg, die per juni 2015 zou ingaan, was ik niet meteen gecharmeerd van de set Watercolour Wings... Mwoah, wel leuk, meer ook niet...

En toen liep Pinterest ineens vol met voorbeelden van SU!-demo's die de set al in mei mochten pre-orderen. Vanaf begin juni mocht de "gewone" consument ook bestellen, en vanaf dat moment explodeerde Pinterest als je zocht op Watercolour Wings. Toen ik mijn startersset als SU!-demo mocht samenstellen (dat is het mooie aan SU!: als je demo wordt, krijg je geen materialen opgedrongen, maar kies je gewoon zelf wat je leuk vindt!) ging deze set (met stanzen) als eerste in mijn winkelmandje.

Toen de UPS-man langs kwam met de SU!-doos ging deze set als eerste uit de verpakking. Ik heb ze hier gecombineerd met twee achtergrondvelletjes uit de retired paperpad Moonlight Paper.Ook had ik nog twee labeltjes nodig. Het idee vond ik op Pinterest. Handig ;-)


De set is ontzettend veelzijdig. Je kunt ook vlinders langs een fotolijstje doen, of in stemmige kleuren voor bijvoorbeeld een sterkte- of condoleancekaart. Of juist in blauw of roze voor een baby-kaartje...

Greetz!
Klaske

vrijdag 7 augustus 2015

Floral Wings

Al een hele tijd had ik me verheugd op de stempelset Floral Wings die je als hostess van een Stampin' Up! party kunt verdienen. Voor demo's is deze ook gewoon verkrijgbaar, mits de eigen order boven de € 200,- uitkomt. En dat kwam die van mij *oepsie*  ;-)

Het lag alleen niet in de planning om er als allereerste een condoleancekaart mee te gaan maken. Helaas was het wel nodig...Voor ons draait het dagelijks leven, werk en restaurant gewoon door... Voor de ontvangers van de kaart zal de wereld nog wat langer stilstaan en vol onbeantwoorde vragen zitten...

Greetz!
Klaske

zaterdag 1 augustus 2015

Leuk aan de materialen van Stampin' Up! is dat je de ook gemakkelijk kunt combineren met andere merken. Mijn SU!-collectie is groeiende, maar soms zijn er net nog tekststempels of stansjes die niet in mijn collectie zitten. Daarbij heb ik natuurlijk ook nog een giga-voorraad aan andere merken liggen. En dat combineert eigenlijk best leuk...

Voor alle drie kaartjes heb ik de SU!-set Kinda Eclectic gebruikt. Van de bovenste kaart komt echter het grote vlindertje uit de SU!-set Papillon Potpourri. Als inkt heb ik de Jet Black van Archival gebruikt. Die had ik toch nog liggen ;-). De rode kleur is Watermelon Wonder van SU! Op de eerste kaart zijn nog een Nestabilitie en een sentiment uit mijn voorraad gebruikt. Ook voor de 2e en 3e kaart is een Nestabilitie uit de voorraad gebruikt. De tekststempel uit de onderste is van Marianne Design volgens mij (ik bewaar nooit verpakkingen... dus ik weet het even niet meer).

Greetz!
Klaske