Pagina's

maandag 30 november 2015

Titelloze lay-out

YAY! Eindelijk weer een lay-out voor het blog!

Het paperpack Color Collections van SU! is een blok met scrapvellen van 12*12 inch in 4 dessins. Ik heb zelf het paperpack in de Brights serie, met onder meer de mooie kleuren Melon Mambo, Old Olive, Daffodil Delight enzovoort.

Een van deze vellen heb ik als achtergrond gebruikt bij onderstaande lay-out. In de kleur Old Olive. Lang leve het donkere regenachtige weer, waardoor de kleur op beide foto's verschillend lijkt :-(
Wanneer ik de foto rechtstreeks op het achtergrondvel zou plaatsen, zou dit de lay-out heel erg heftig maken. Daarvoor vond ik op Pinterest een geweldige oplossing: een stuk vellum eroverheen! Het dessin blijft wel zichtbaar, maar niet té heftig. Achter de foto zie je het papier met de diagonale lijnen uit het paperpack (Daffodil Delight). Het honingraat motief is Blackberry Bliss uit een retired paperpad (Moonlight Paper) van SU! De vlindertjes komen uit Kinda Eclectic en zijn geponst met de handige SU-vlinderponsen.

De stempels van de pijlen komen uit een special edition set van 2014 van SU - Show and Tell 2. Gestempeld met Blackberry Bliss om ze te laten aansluiten bij het papier en de vlinders.


Greetz!
Klaske

dinsdag 24 november 2015

Ik ben er nog ;-)

Het is al een tijdje rustig op het blog... Ik ben echter nog steeds lekker creatief bezig, onder meer met Stampin' Up! Er is druk gewerkt aan mijn PL (ook al loop ik nog steeds achter). Ik heb ook zowaar lay-outs gemaakt de afgelopen tijd. Maar op beide staan hele duidelijke herkenbare foto's van junior. Helaas, pindakaas, maar die komen niet op een openbaar blog. Wil je graag wat zien, kom gerust langs!

Hieronder in ieder geval nog even twee Stampin' Up! projectjes: bedanklabels voor enkele van mijn SU!-klanten en een verjaardagskaart voor een stoere knul.Hieronder nog wel een foto van toen junior en mem samen creabea bezig waren. De filler-cards heb ik bij de foto rechtsboven zelf gemaakt met SU! stempels, omdat ik geen passende filler-cards in mijn assortiment had. De filler-cards linksonder zijn ook "zelfgemaakt". Deze zijn gestanst uit een retired paperpad van SU. Op het tekstkaartje is gestempeld met blaadjes uit de Perpetual Birthday Calendar set.


Op 7 december gaat er een verzamelbestelling voor SU! de deur uit. Wil je ook meebestellen, stuur me dan even een berichtje.

Greetz!
Klaske