Pagina's

woensdag 17 februari 2016

Hoe een dvd-doosje je ineens op leuke gedachten kan brengen...

In de najaarscatalogus 2015 van SU! stond de set Snow Place. Té schattig, maar ik maak uit principe geen kerstkaartjes meer. Tsja, en wat moet je met winterkaartjes? Dus hoe leuk ook: ik heb de set toen niet aangeschaft. De set werd door SU! wel doorgeplaatst naar de voorjaarscatalogus 2016 en is dus leverbaar tot en met mei 2016. Nog steeds erg schattig, maar niet voor mij. Dacht ik...


Tot de dag dat dreumes even rondliep in het kantoor/ scraphok bij ons thuis. Daar staan ook nog drie Billy's vol DVD's uit het pre-Netflix-tijdperk. Dreumesje vond het wel leuk om wat DVD-doosjes uit de kast te trekken. En daar kwam ineens het Eureka!-moment toen het Madagascar-doosje in de handjes van dreumes terechtkwam. Pinguins!!!! En pinguins zijn cool! En waar vind je pinguins? Juist! In de set Snow Place van SU! 3x raden welke set er tijdens de eerstvolgende SU-bestemming richting het noorden kwam?

Kraft cardstock met Pacific Point Blauw en een Tangelo Twist Marker. Het sentiment komt uit de SAB2016 set Hello.


Kraft cardstock met Real Red en een Tangelo Twist Marker. Het sentiment komt uit Endless Birthday Wishes.


Kraft cardstock met Mint Macaron en een Tangelo Twist Marker. Het sentiment komt uit Endless Birthday Wishes. Het twine komt uit de voorjaarscatalogus 2016.


Kraft cardstock met Melon Mambo en een Tangelo Twist Marker. Het sentiment komt uit een SAB 2015 set, Big Day genaamd. Het twine komt uit de voorjaarscatalogus 2016.


Het hele setje nog even bij elkaar.


Wil je deze prachtige stempelset nu ook graag hebben, of je hobbyverzameling uitbreiden met anderes stempels, mooie inktkleuren, dessinpapier en/ of cardstock , of wil je nog iets anders van SU!, laat het me weten.

Greetz!
Klaske

Geen opmerkingen:

Een reactie posten