Pagina's

zondag 15 mei 2016

Oude liefde roest niet - gelukkig!

Het scrappen stond al een behoorlijke tijd op een heel laag pitje... Ergens in januari waagde ik me nog aan enkele lo'tjes, maar daar werd ik allesbehalve gelukkig van. Ik had mezelf clean&simple opgelegd en dat zorgde voor nogal wat beperkingen. Plus het feit dat ik mezelf "dwong" om met bepaalde papierlijnen en producten te werken, zodat het plaatje "commercieel gezien" klopte. FOUT!!!

In februari liet ik het eerste Scrap EveryDee pakket van Bij Oma Dee aan me voorbij gaan. Waarschijnlijk omdat ik mezelf een te hoge druk had opgelegd qua scrappen en ik er op dat moment van overtuigd was dat ik het niet meer "kon". Maar toen zag ik het moodboard van de mei-editie: ik was om! Mijn roer ging ook weer om!


Afgelopen week kwam het prachtige pakket binnen. Een cadeautje om een verrassingspakket uit te pakken,vellen designpapier met verschillende structuren te voelen, embellishments te bestuderen ;-). Ik ben er gister meteen mee aan de slag gegaan. Ik heb wel een lay-out ideetje geleend van Pinterest, bestaande uit meerdere laagjes. Iets wat ik op dit moment erg mooi vind. Ik heb er mijn eigen versie van gemaakt. En het voelt goed om weer heerlijk te freubelen zonder mezelf een beperking op te leggen. Hieronder de LO met foto's van vorig jaar, toen we een dagje naar "de overkant" gingen:


Mijn inspiratiebron vanaf Pinterest, afkomstig van deze dame: http://lescrapdemary.over-blog.fr/


Ik ben en blijf voorlopig nog SU!-demo. Ook ben ik nog steeds fan van de SU!-producten. Zeker als het om het maken van kaartjes en project life albums gaat. De nieuwe catalogus gaat 1 juni in en staat boordevol prachtige producten om kaartjes, geschenkverpakkingen en PL-albums te maken. Maar voor het echte lay-outs scrappen, maak ik toch een uitstapje naar andere winkels/ producten ;-)

Greetz!
Klaske

4 opmerkingen:

 1. Wat gaaf! Ik heb de smaak ook weer te pakken en een abonnement genomen op de scrapkit van OmaDee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om weer een layout van je te zien! Ik vind hem heel leuk! Een geslaagde lift, geniet van het mooie pakket!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super dat je weer om ben want lo maken kan jij wel. geweldig he die oma dee kit ik vind hem ook super. moet er nog wel mee aan de gang maar net wat je zeg een cadeau om uit te pakken.
  maar je lo is in ieder geval weer top op naar de volgende

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goede demo is vooral gelukkig! Dus dan moet dat uitstapje maar he! Ik geniet in ieder geval van al je layouts. Je bent een geweldige scrapper. ik doe het echt veel te weinig. Maar je kaartjes vind ik ook nog steeds geweldig. Dan geniet ik lekker van SU.

  BeantwoordenVerwijderen