Pagina's

zaterdag 23 januari 2016

Een LO met SU!-dessinpapier

Eindelijk weer eens een lay-out. Ik ben zoveel met mijn PL bezig geweest dat ik bijna vergeten was hoe het is om weer "ouderwets" lay-outs te maken. Ik vond het ook best lastig moet ik zeggen. Ik merk toch dat mijn smaak qua scrappen het afgelopen anderhalf jaar wel veranderd is en nog niet zo goed weet welke kant goed voelt. Hieronder mijn eerste probeersel sinds tijden met dessinpapier. Ik heb het mezelf lastig gemaakt door persé het dessinpapier met de streepjes als achtergrond te willen ;-)


Ik gebruikte papier uit de serie Botanical Gardens (voorjaarscatalogus SU!) en Wildflower Fields (SAB 2016). De tekst is gemaakt met de rotary stamp van SU! Het washi tape hoort bij de In Color 2014-2016 serie van SU!. De houten figuurtjes zijn van de Xenos.

Greetz!
Klaske

zaterdag 16 januari 2016

Snelle kaartjes met de set "No bones about it"

Via Pinterest kwam ik op het blog van Fran Sabad terecht. Daar zag ik de perfecte snelle kaartjes met de SU!-set No Bones About It. Mijn voorraad kaarten kon nog wel wat leuke kinderkaartjes gebruiken, dus ik ben gewoon lekker gaan liften.

Zie hieronder het resultaat. Ik heb de sentimenten uit verschillende SU!-sets gehaald, zoals Endless Birthday wishes, Hello (SAB 2016) en Big Day (SAB 2015).

De gebruikte kleuren van links naar rechts en dan van boven naar beneden: Bermuda Bay, Pumpkin Pie, Melon Mambo, Mossy Meadow, Hello Honey, Pumpkin Pie, Hello Honey en Mossy Meadow.
Wil je de dino's nu ook in je SU!-verzameling, of de leuke teksten uit Endless Birthday Wishes, mooie inktkleuren en cardstock, of nog iets anders van SU!, laat het me weten. Op 31 januari doe ik weer een verzamelbestelling de deur uit. O, ja. Bestel je voor € 60,- of meer, dan mag je ook nog een gratis artikel uit de Sale-A-Bration catalogus uitzoeken!

Greetz!
Klaske

maandag 11 januari 2016

Project Life - Happy Times

Op dit moment ben ik erg druk met mijn Project Life. Het wordt echt een supermooi naslagwerk. Ik gebruik graag kant en klare kaartjes in in de PL-hoezen te stoppen. Stampin' Up! heeft echt geweldige PL Card Collections in het assortiment. Mijn favoriet uit de jaarcatalogus is de serie Happy Times. Op het Youtube-kanaal van Stampin' Up! vond ik een filmpje waarbij je alle kaartjes en onderdelen van het bijbehorende Accessory pack en de stempels heel duidelijk ziet.

Kopje thee erbij en kijken maar:


Wil je de Card Collection, Accessory Pack en stempels ook graag hebben, laat het me weten, dan kan ik ze voor je bestellen.

Greetz!
Klaske

dinsdag 5 januari 2016

Glibberig weer in het noorden, maar bij SU! is het voorjaar begonnen!!!

Het noorden van Nederland is momenteel één grote glijbaan dankzij heftige ijzel. Ik zie buiten veel sleetjes voorbij komen en er wordt gewoon op straat geschaatst!  In al die jaren werken (en eerder school) heb ik me nog nooit laten tegenhouden door het weer, of dat nu harde wind/ regen of hevige sneeuw was. In het vertrouwde VW-tje en rijden maar... Vandaag heb ik me echter voor het eerst in mijn leventje afgemeld op kantoor in verband met de weersomstandigheden. Hubby heeft zich nog wel even op de weg gewaagd. De bedrijfsauto moest eerst uitgebikt worden...


Maar er is ook goed nieuws! Bij Stampin' Up! is het voorjaar begonnen: de voorjaarscatalogus en Sale-a-bration zijn vandaag in gegaan!!!

Bij elke € 60,- die je in 1 bestelling bij SU! besteedt, mag je 1 item uit de Sale-a-bration folder uitzoeken. Gratis!!! Dat wordt een makkie toch, met alle mooie spulletjes uit de jaarcatalogus én voorjaarscatalogus 2016 van SU!

Mijn favoriet uit de SAB-folder van dit jaar; dessinpapier met de mooie naam Wildflower Fields. Ik vind het zó mooi, bijna te mooi om aan te snijden. Ik zou sommige vellen bijna willen inlijsten ;-)


Klik op de plaatjes hieronder en download hier voorjaarscatalogus en SAB folder! Veel plezier!Mocht je mooie SU! spullen willen bestellen, laat het me weten!

Greetz!
Klaske