Pagina's

woensdag 30 maart 2016

drie snelle kaartjes

Snel enkele kaartjes gemaakt, De bovenste twee zijn gemaakt met de blommekes van de Garden in Bloom set. De onderste heeft de vlindertjes van de Perpetual Birthday Calendar set, met de kleine vlinder uit Kinda Eclectic én de kleine vlinderpons Bitty Butterfly van SU!. Wat zijn die ponzen toch ontzettend leuk en handig! Geen kramp meer bij het knippen van die kleine figuurtjes! Bij de onderste kaart heb ik een sentiment van Marianne Design gebruikt. Iets passender voor een ouder iemand die niet zoveel met Engelse teksten heeft.
Greetz!
Klaske

maandag 21 maart 2016

Kaartjes met Timeless Textures en For All Things

Op 16 december plaatste ik al mijn eerste kaartje met de prachtige nieuwe set Timeless Textures van Stampin' Up!. Op dat kaartje maakte ik onlangs nog een paar varianten. De achtergronden zijn gestempeld met stempels uit Timeless Textures, de blaadjes en banner komen uit For All Things en het vlindertje komt uit Kinda Eclectic en is geponst met de kleinste vlinderpons van SU. Ik gebruikte de kleuren Blackberry Bliss, Delightful Dyon, Tip Top Taupe en Cajun Craze.


De Nederlandse sentimenten komen uit mijn eigen collectie en zijn onder meer van Marianne Design.

Wil je ook mooie SU! spulletjes toevoegen aan je verzameling hobbyspul, zoals mooie stempelsets, mooie inktkleuren en cardstock, of nog iets anders van SU!, laat het me weten. O, ja. Bestel je voor € 60,- of meer, dan mag je tot en met 31-3 ook nog een gratis artikel uit de Sale-A-Bration catalogus uitzoeken!

Greetz!
Klaske

woensdag 16 maart 2016

Luchtballonnen

In de SU!-voorjaarscatalogus 2015 stond de erg gave set Celebrate Today met bijbehorende stanzen. Meteen besteld natuurlijk! Gelukkig voor de SU!-liefhebbers is deze set ook doorgeplaatst naar de jaarcatalogus 2015-2016, dus je kunt hem nog steeds aanschaffen!

Ik maakte er samen met de driehoekjes van de Dotty Angles set twee gezellige verjaardagskaartjes van:Greetz!
Klaske

woensdag 9 maart 2016

Hele snelle kaartjes met Timeless Textures van SU!

Op Pinterest vond ik hele gave voorbeelden van kaarten met de nieuwe SU! set Timeless Textures. Ik heb daar mijn eigen versies van gemaakt qua kleuren en sentimenten. Snel klaar en ontzettend leuk!
Greetz!
Klaske

woensdag 2 maart 2016

The penguins are back ;-)

Twee weken geleden schreef ik al over de pinguïns uit de set Snow Place. Ik had nog wat kinderkaartjes nodig en ben nog even gaan stoeien met de kleine zwart-witte vriendjes. Ik gebruikte cardstock in de kleur Tangelo Twist, Whisper White cardstock en Basic Black Cardstock. De snaveltjes, strikjes en hoedjes zijn eveneens gekleurd met Tangelo Twist. De Nederlandse stempels komen uit mijn eigen collectie. Ik wilde voor deze kleine kinderen geen Engelse teksten gebruiken en SU! heeft tot mijn verdriet nog geen leuke Nederlandse teksten voor kinderen...

Greetz!
Klaske