Pagina's

zaterdag 21 mei 2016

Lay out Ready Set Jump

Hier mijn 2e layout met het Scrap EveryDEE pakket van mei. Alle materialen komen uit het pakket, met uitzondering van de houten pijltjes, de houten lettertjes, de houten labels en het "gaatjeslint". Op het houten label rechtsboven de foto wel een tekst uit de stempelset van het pakket. De plaats en datum heb ik gestempeld met de rotarystamp van Stampin' Up! En het mooie is: mijn Scrap EveryDEE pakket is nog lang niet op ;-)

De uitdaging hierbij was dat er pijlen gebruikt moesten worden. Linksboven heb ik zelf een pijl gemaakt van restjes papier, linksonder de houten pijltjes en onderaan en rechts in wit pijltjes gestempeld.

De foto is 's avonds vlak voor zonsondergang buitendijks bij Paesens-Moddergat genomen. Lekker buiten en veel te laat op bed! Het gevolg van deze sprong is denk ik wel te raden: een tweejarige die circa 40-50 cm naar beneden springt en in het slijk terecht komt, is nog niet stabiel genoeg om zijn evenwicht te bewaren. Die kon dus thuis linea recta onder de douche ;-) Maar we hadden een top-avond!

Greetz!
Klaske

zondag 15 mei 2016

Oude liefde roest niet - gelukkig!

Het scrappen stond al een behoorlijke tijd op een heel laag pitje... Ergens in januari waagde ik me nog aan enkele lo'tjes, maar daar werd ik allesbehalve gelukkig van. Ik had mezelf clean&simple opgelegd en dat zorgde voor nogal wat beperkingen. Plus het feit dat ik mezelf "dwong" om met bepaalde papierlijnen en producten te werken, zodat het plaatje "commercieel gezien" klopte. FOUT!!!

In februari liet ik het eerste Scrap EveryDee pakket van Bij Oma Dee aan me voorbij gaan. Waarschijnlijk omdat ik mezelf een te hoge druk had opgelegd qua scrappen en ik er op dat moment van overtuigd was dat ik het niet meer "kon". Maar toen zag ik het moodboard van de mei-editie: ik was om! Mijn roer ging ook weer om!


Afgelopen week kwam het prachtige pakket binnen. Een cadeautje om een verrassingspakket uit te pakken,vellen designpapier met verschillende structuren te voelen, embellishments te bestuderen ;-). Ik ben er gister meteen mee aan de slag gegaan. Ik heb wel een lay-out ideetje geleend van Pinterest, bestaande uit meerdere laagjes. Iets wat ik op dit moment erg mooi vind. Ik heb er mijn eigen versie van gemaakt. En het voelt goed om weer heerlijk te freubelen zonder mezelf een beperking op te leggen. Hieronder de LO met foto's van vorig jaar, toen we een dagje naar "de overkant" gingen:


Mijn inspiratiebron vanaf Pinterest, afkomstig van deze dame: http://lescrapdemary.over-blog.fr/


Ik ben en blijf voorlopig nog SU!-demo. Ook ben ik nog steeds fan van de SU!-producten. Zeker als het om het maken van kaartjes en project life albums gaat. De nieuwe catalogus gaat 1 juni in en staat boordevol prachtige producten om kaartjes, geschenkverpakkingen en PL-albums te maken. Maar voor het echte lay-outs scrappen, maak ik toch een uitstapje naar andere winkels/ producten ;-)

Greetz!
Klaske