Pagina's

woensdag 29 juni 2016

Cadeaukaart in verpakking

De jarige vroeg om cadeaukaarten. Prima, maar de meeste winkels zijn nu niet echt goed in het aantrekkelijk verpakken van een cadeautje. Dat kunnen wij creatievelingen beter ;-)

Met het envelope punch board heb ik een mini-doosje gemaakt waar de cadeaupas precies in past. Je hebt alleen een velletje papier van 15*15 cm (6*6 inch) nodig. Punchen op 54 en 69 mm, rillen, twee ballonnen erbij (Celebrate Today met bijpassende stansjes van SU!) en KLAAR!Greetz!
Klaske

donderdag 23 juni 2016

Vlinderkaarten

In mijn verzameling stempelsets zit nog de prachtige hostess-set Floral Wings, uit de 2015-2016 catalogus. Tot nog toe had ik die set nog maar 1x gebruikt, en dat was om een condoleance-kaartje te maken. Hoog tijd om er dus ook iets vrolijkers mee te doen!!!


Sommige demo's verkopen hun retired stempelsets en accessoires. Commercieel gezien snap ik dat, maar ik zou het in ieder geval niet kunnen. Ik heb stempels, papier en accessoires aangeschaft omdat ik ze zo mooi vind. Ik kan daar echt geen afstand van doen. En als ik dan hier zo lekker mee bezig ben, dan ben ik zó blij met deze spulletjes, ook al zijn ze retired...

Greetz!
Klaske

donderdag 16 juni 2016

Scrap EveryDEE lift

Mijn 3e layout met het ScrapEveryDEE #2 pakket. De uitdaging was om onderstaande layout te liften. Zó, dat is met recht een uitdaging...


In het pakket zaten hele leuke kadertjes/ frames om hiervoor te gebruiken. Met wat houten figuurtjes, stansjes, veertjes uit het pakket, stempels, knoopjes en de good old Dymo-tang is het echt een heel leuk geheel geworden. Deze layout zou ik dus zelf nooit uitgekozen hebben om te liften, maar eigenlijk is hij heel gaaf. Ik ben dan ook heel blij met het resultaat!Greetz!
Klaske

woensdag 15 juni 2016

Een nieuwe stempelset van SU!

Onlangs is de nieuwe Stampin' Up jaarcatalogus ingegaan. Als demo's konden we de catalogus al eerder inkijken en een deel van de spullen bestellen. In de catalogus staat op bladzijde 66-67 de Maroccon Suite. Ik bladerde daar al snel aan voorbij. Hallóóó, ik woon praktisch tegen de Waddenzee... hoezo Marokkaanse motiefjes? Op Pinterest volg ik meerdere pinners/ borden, waaronder borden met inspiratie uit de 2016-2017 catalogus. En daar kwam ik ineens leuke kaarten voorbij! Met een heel gaaf mozaïek patroon erop. Speuren, speuren, speuren: het komt uit de nieuwe set Moroccan Nights van SU!. Dat vervolgens als zoekterm ingegeven in Pinterest. WAUW! Die stempelset kwam dus al snel richting het hoge noorden ;-)

Mijn eerste kaart met de stempel is een rechtstreekse kopie van de kaart die ik op Pinterest vond, met als kleuren Sweet Sugarplum en Dapper Denim. Ik gebruikte alleen een Nederlandse tekst uit mijn eigen voorraad.


En ik draaide de kleurstelling eens om:


Dit zijn echt mijn twee favoriete kleuren van de nieuwe In Color 2016-2018 serie. Hoog op mijn favoriete-kleuren-lijst staan Blackberry Bliss (retired inmiddels) en Island Indigo. Dapper Denim is nu ook toegevoegd tot dit lijstje.

Wil je deze prachtige stempelset nu ook graag hebben, of je hobbyverzameling uitbreiden met mooie inktkleuren en cardstock , of wil je nog iets anders van SU!, laat het me weten.

Greetz!
Klaske

woensdag 8 juni 2016

Melkpakje - cadeautje

De stagiaire van het kinderdagverblijf waar zoonlief één dag per week naar toe gaat is deze week voor het laatst. Ze is ruim een half jaar bij de kindjes geweest en zoonlief vindt haar ontzettend leuk. Voor zo'n lieve meid moet natuurlijk een bedankje geknutseld worden. Met vellen uit het Regals Designer Series Paper Stack van SU! maakte ik een melkpakje. Patronen vind je op Pinterest. SU! heeft ook een hele handige thinlit voor melkpakjes, maar dan wordt het pakje best klein. Uberschattig, dat wel, maar te klein om er Merci-chocolaatjes in te doen in ieder geval. Dus maar even zelf een melkpakje gemaakt met een patroon vanaf Pinterest. De pinguin komt uit de set Snow Place van SU!.  De voetjes en snavel zijn gekleurd met een SU!-marker. Over het zwart van de pinguin heb ik een dun laagje met de Wink of Stella pen/stift gedaan. Die pen is echt top: geeft een dun transparant laagje glitter op je project, en doordat het een pen/ kwastje is, kun je heel precies werken. Twee mini-knijpertjes van de Action en een labeltje met de good old Dymo tang maken het projectje af. In het pakje zit nog een kaartje met een korte tekst en een foto van zoonlief. En chocolaatjes natuurlijk ;-)Greetz!
Klaske

vrijdag 3 juni 2016

Liftchallenge #105

Bij de Liftchallenge #105 was deze keer een hele leuke lift, namelijk "paneelstempelen" waarbij alleen het binnenste deel vervolgens gekleurd wordt.

Dit is wat ik ervan maakte:


Op de tekststempel na (Bij Oma Dee) is de hele kaart gemaakt met SU! spulletjes: de kaart is gemaakt van Emerald Envy Cardstock, de stempelset is Garden in Bloom en ik stempelde in de kleuren Sweet Sugarplum, Emerald Envy en Dapper Denim. Dit zijn 3 van de 5 nieuwe InColor kleuren van Stampin' Up! De stempelset stond ook in de vorige jaarcatalogus en is gelukkig meegegaan naar de nieuwe editie die afgelopen woensdag is ingegaan.

Dit was de te liften kaart:


Wil je deze prachtige stempelset nu ook graag hebben, of je hobbyverzameling uitbreiden met mooie inktkleuren en cardstock , of wil je nog iets anders van SU!, laat het me weten.

Greetz!
Klaske