Pagina's

woensdag 27 juli 2016

Moroccan Nights kaartjes met embossingpoeder

De stempelset Moroccan Nights van SU!, maar dan met Versamark en embossingpoeder. De blauwe embossingpoeder wordt glanzend en de witte mat. Waarschijnlijk zou het ook supergaaf zijn om een glanzend wit poeder op kraft cardstock te hebben. Ook nog maar eens uitproberen ;-)
Wil je deze prachtige stempelset nu ook graag hebben, of je hobbyverzameling uitbreiden met mooie inktkleuren en cardstock , of wil je nog iets anders van SU!, laat het me weten.

Greetz!
Klaske

woensdag 20 juli 2016

Kinda Eclectic van SU!

Enkele snelle kaartjes met de Kinda Eclectic stempelset van SU!, gecombineerd met Nederlandstalige teksten uit mijn eigen voorraad. Gebruikte kleuren zijn Mossy Meadow en Blackberry Bliss (beide helaas retired), Delightful Dyon en Basic Black op Whisper White cardstock.Wil je deze prachtige stempelset nu ook graag hebben, of je hobbyverzameling uitbreiden met mooie inktkleuren en cardstock , of wil je nog iets anders van SU!, laat het me weten.

Greetz!
Klaske

woensdag 13 juli 2016

Meer Moroccan Nights

In mijn eerdere blogpost vertelde ik al over Pinterest als grote inspiratiebron. Onderstaande twee kaarten heb ik ook gelift van Pinterest, de indeling en combinatie tussen stempel en dessinpapier vind ik echt super.

Mooi, met Basic Black en Melon Mambo:Melon Mambo met Mint Macaron. Met die laatste kleur heb ik toch wel moeite op een of andere manier...

De mozaïek stempel uit Moroccan Nights met de nieuwe Copper embossingpoeder van SU! op craft cardstock. Even een experimentje en ik merk dat ik het helaas niet zo mooi op de foto krijg als de werkelijkheid. Nu nog even bedenken wat ik hier voor leuks mee kan doen... Wat zal dit ook gaaf zijn op Whisper White cardstock!In mijn voorraad embossingpoeder bleek ook nog een potje Adirondack Denim te zitten. Precies dezelfde kleur als Dapper Denim van SU! Hieronder een experimentje op craft. Dat zal straks helemaal mooi zijn, als er nog Dapper Denim cardstock ofzo bij komt. To be continued...Wil je deze prachtige stempelset nu ook graag hebben, of je hobbyverzameling uitbreiden met mooie inktkleuren en cardstock, of die mooie Copper embossingpoeder (ook in goud, wit, zilver en clear), of wil je nog iets anders van SU!, laat het me weten.

Greetz!
Klaske

woensdag 6 juli 2016

Happy 50th birthday

Snel een kaartje gemaakt voor een collega. De Little Numbers Thinlits van SU! zijn inmiddels retired. Ik snap daar niets van. Ze hebben slechts een jaar in de catalogus gestaan...
SU! heeft ze vervangen door een nieuwe set: Large Numbers Framelits (met een schreef). Die zijn ook prachtig, dat geef ik toe, maar véél groter. Voor mij persoonlijk iets te groot. Dus ik blijf lekker aan de slag met mijn eigen cijfertjes.

De tekst komt uit de Endless Birthday Wishes set van SU!.

Greetz!
Klaske

PS: Wil je deze prachtige stempelset Endless Birthday Wishes nu ook graag hebben, of je hobbyverzameling uitbreiden met mooie inktkleuren en cardstock , of wil je nog iets anders van SU!, laat het me weten.