Pagina's

woensdag 28 september 2016

September uitdaging SNN

De september-uitdaging op het SNN forum was ook een leuke: laat je inspireren door onderstaande afbeelding:


Ik ging aan de gang met zwart-wit:

Het blaadjesstansje is van SU! net als het papiertje met de woordjes. De stempel is van Joy.


Een vergelijkbaar kaartje, maar dan met een ander SU! stansje:


En nog varianten in kleur:Greetz!
Klaske

donderdag 22 september 2016

een shaker card

Uitdaging #260 van Dutch Card Lovers is het maken van een shaker card. En dat is leuk!!!

Ik maakte een kaartje met de stempelset I Knead You van MFT. Ik kleurde het met distress inkt. Ook het blauwe streepjespapier is van MFT, net zoals de rechthoekige stans met "stiksteekjes" en de sterretjes. Het stansje met de rondjes is van Crealies.


Greetz!
Klaske

woensdag 21 september 2016

Flourish Thinlits Dies - 2

Het internet blijft een fijne bron van inspiratie. Soms lift ik kaartjes letterlijk, soms doe ik ideeen op qua kleurcombinaties.

Voor onderstaande 2 kaartjes leende ik zowel de indeling als kleurstelling van een afbeelding:
Ik gebruikte Pool Party als achtergrond, een doilie, blaadjes in Sweet Sugar Plum en Dapper Denim. Jute van de Action (SU! heeft ook heel mooi jute-lint, maar dat heb ik nog niet). De stempel van de bovenste kaart is van de set Made with love.


Hier is de basis Very Vanilla, met een stuk Pool Party door een oude embossingfolder gehaald. De tekststempel is een oudje van Joy:


Het idee voor de volgende kaartjes vond ik hier:
Ik gebruikte wit, kraft cardtstock, Pool Party en Sweet Sugarplum. De tekststempel is van Bij Oma Dee. De achtergrondstempel komt uit Timeless Textures van SU!


Blushing Bride, Kraft, wit, Dapper Denim, tekststempel van Marianne Design en de stipjes komen uit Timeless Textures.

woensdag 14 september 2016

Nog meer vlinderkaarten

Ik maakte een vervolg op de vlinderkaarten die ik in juni al maakte. Nu met het zwarte DSP van SU! in plaats van rood. Altijd handig voor de voorraad ;-)

De Nederlandse teksten zijn van Marianne Design, Joy en EveryDEE stamps.Greetz!
Klaske

woensdag 7 september 2016

Hardwood en bloemetjes/ blaadjes

Hier twee kaartjes met de Hardwood stempel van Stampin' Up. Deze zit al jaren achtereen in de catalogus, en ik snap wel waarom. Je kunt er zulke mooie dingen mee maken!

De bloemetjes komen uit de retired set Painted Petals. In 2015 had ik deze niet aangeschaft. Spijt dat ik had... Gelukkig kon ik de set tweedehands overnemen van iemand die slechts 1 stempeltje eens had gebruikt. Blij!!!

Op de bovenste kaart gebruikte ik de kleuren Blackberry Bliss (inmiddels retired), Always Artichoke en het hout is in Tip Top Taupe gestempeld. Het tekststansje is van Crealies.


Hier gebruikte ik Blackberry Bliss en Old Olive.


Een variant op bovenstaande kaarten, maar dan met Hello Honey, Blackberry Bliss en Always Artichoke. De blaadjesstempel komt uit Kinda Eclectic van SU!. De tekststans en cirkelstans zijn van Crealies. Greetz!
Klaske