Pagina's

woensdag 30 november 2016

MFT - Sketch #309

Op het MFT Card Challenges blog staat een superleuke card-sketch deze week:
 Ik maakte een - vind ik - té schattig kaartje met de Adorable Elephants, Blueprints 24 en Tag Builder Blue Prints 4 stansjes van MFT. Het papier is ook van MFT en komt uit het Painted Prints Smitten paper pack. De lettertjes zijn gestempeld met het Labeler Alphabet van Stampin' Up!. De sterretjes zijn ooit gehaald bij de Xenos.

Greetz!
Klaske

vrijdag 25 november 2016

Thoughtful Branches

Snelle kaartjes met de blaadjes uit Thoughtful Branches (alleen in augustus 2016 verkrijgbaar) van SU!. De ideetjes hiervoor deed ik op van Pinterest.
Greetz!
Klaske

vrijdag 18 november 2016

SU Moroccan Nights

Met de prachtige set Moroccan Nights en de vlinderponsen van Stampin' Up! maakte ik een voorraad kaartjes in diverse kleuren, de stempels komen uit mijn eigen voorraad.

Blushing bride met Tip Top Taupe / Pool Party met Smokey Slate


Rose red met Night of Navy / Calypso Coral met Smokey Slate


Night of Navy en Delightful Dyon / Tip Top Taupe en Delightful Dyon


Basic Black en Smokey Slate, Night of Navy en Sweet Sugarplum


Altijd handig om een voorraadje te hebben ;-)

Greetz!
Klaske

woensdag 9 november 2016

Babykaartjes voor de voorraad

Enkele babykaartjes voor de voorraad. Ik gebruikte Die-namics Blueprints met leuke stiksteekjes van MFT samen met het rompertje van SU (Made with Love) in de SU kleuren Dapper Denim/ Pool Party, Emerald Envy/ Mint Macaron, Flirty Flamingo/ Blushing Bride met kraft cardstock en whisper white.
Greetz!
Klaske

woensdag 2 november 2016

Thoughtful Branches - SU!

Op Pinterest zag ik prachtige voorbeelden met de set Thoughtful Branches van SU!. Deze set was alleen in augustus verkrijgbaar, maar is natuurlijk altijd goed te gebruiken. Ik liftte de kaart zo'n beetje letterlijk, maar dan in andere kleuren en met andere teksten. Erg mooi, al zeg ik het zelf!


Greetz!
Klaske