Pagina's

vrijdag 24 februari 2017

Split Chevron Cover-up Die-namics van MFT

De Split Chevron Cover-up Die-namics van MFT is echt ontzettend gaaf. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Op Pinterest vond ik een geweldig voorbeeld qua lay-out en kleurstelling. Ik heb hem gewoon letterlijk nagemaakt, maar dan met een tekststempel van Bij Oma Dee.


Ik hield nu door het stanzen nog frames en chevron-stukjes over. Dus kon nog twee kaartjes maken met dezelfde kleurstelling.


Ik vind ze leuk ;-)


Greetz!
Klaske

vrijdag 17 februari 2017

Wavy Coloring Book - MFT

Momenteel ben ik helemaal weg van het Amerikaanse merk My Favorite Things. Onlangs kwam er een geweldige background stamp van hen uit: Wavy Coloring Book.

Ik liftte een paar kaartjes van Pinterest:
Greetz!
Klaske

vrijdag 10 februari 2017

Scheerschuim, SU en MFT

Zoonlief ging op het KDV knutselen met scheerschuim. En dat bracht mem weer naar Pinterest ;-)

Aan de hand van youtube-filmpjes ging ik zelf aan de slag met een busje schuim van € 0,79 en druppeltjes inkt uit de refill flesjes van SU!

Vul een plastic bordje met scheerschuim:


 Druppel er wat inkt op, in dit geval rose red van SU.


Trek er wat gezellige patroontjes in met de achterzijde van een penseeltje


Leuk!

Nu een correspondentiekaartje van de Hema er bovenop


En er weer lekker af pielen ;-)


Strijk met iets rechts (lineaal, mes, raamwisser o.i.d.) het overtollige scheerschuim van het papier


En ga zo even een avondje door. Dat resulteert in een hobbyhok dat gigantisch ruikt naar scheerschuim én erg leuke basiskaartjes:


Eentje gebruikte ik als basis voor dit kaartje. De hartenstans is van MFT. Ik gebruikte zilverglitter papier van SU. Ik gebruikte daarnaast de kleuren Island Indigo en Elegant Eggplant voor de basiskaart, met een ietsiepietsie Rose Red. Die laatste kleur komt ook terug in de tekst. Zilverdraad erachter en klaar!


 Een ander achtergrondje gebruikte ik voor een dankjewel kaartje. De stempel komt uit een SAB-set 2017 van SU!


Greetz!
Klaske

zondag 5 februari 2017

DCL #268

Challenge #268 van Dutch Card Lovers luidt als volgt:

Bijna Valentijnsdag, tijd om een kaartje te maken voor je allerliefste man, vriend, vriendin, zoon, dochter, opa, oma, vader, moeder, maakt niet uit!

Ik maakte onderstaand kaartje.


De cirkelstansjes met stiksteekjes zijn van Crealies, de hartenstans, het ottertje en tekststempel zijn van MFT. De achtergrond maakte ik zelf met scheerschuim en refill ink van Stampin' Up. Het idee voor de kaart liftte ik van Inge Groot. 

Greetz!
Klaske

vrijdag 3 februari 2017

cadeaudoosjes

Voor de kerstvakantie moesten de kerstknutsels met lekkers voor de dames van het KDV op het allerlaatste moment in elkaar geflanst worden. Op pinterest vond ik een heel leuk voorbeeld van een vijfhoekig doosje met een grappige sluiting.

Met het DSP van de SU Brights serie maakte ik de doosjes. De naamkaartjes maakte ik in de kleur Emerald Envy. De tekst stempelde ik met de té leuke set Labeler Alphabet van SU.


Greetz!
Klaske